tirsdag 19. januar 2016

Blomkålpizza


Pizzabunn alternativ 1:

325-350 gram blomkål
2 eggehviter
2-3 ss kesam mager
Krydder etter ønske. Jeg bruktet hvitløk, chilli, pepper, organo.

Pizzabunn alternativ 2:
300-330 gram blomkål
1 helt egg
Krydder etter ønske


Blomkålen kuttes opp i en foodprosessor til den ligner mer på ris. “Blomkål-risen” settes i mikroen på full effekt i 6 minutter, da blir den blir kokt.

Tilsett de andre ingrediensene og bland alt sammen.

Pizzabunnen stekes i ovnen på 210 grader i 20-30 minutter.

Jeg lager en pizzasaus av tomatpur,  hermetiske tomtater og ønsket krydder. Så legger du på det fyllet du ønsker.

Jeg har hatt på:
   Kalkunskinke i biter
    Karbonadedeig
   Paprika
   Løk
   Ekstra lett gulost

Nå skal pizzaen stå i ovnen til osten har smeltet.

Server gjerne med salat og spis med god samvittighet hele pizzaen alene. 
Ønsker du å gjøre en annen vri på pizzaen kan du også blande blomkål og brokkoli. 

Kan spises på C9 og FIT 1 




Ingen kommentarer: