fredag 15. januar 2016

Lompelasagne


Prinsippet med lompelasagne er å bruke lomper istedenfor pastaplater. Oppskriften er opprennelig funnet på Linda Stuhaug sin blogg, men redigert til å passe meg bedre :) Anbefaler dere å ta turen inn på bloggen hennes for masse gode oppskrifter. Jeg er nå på dag to i Fit programmet til Forever Living og er støl over alt. Godt med litt middag etter trening i dag  da:)



Du trenger, ca 2-3 personer400 g karbonadedeig
250 g mager cottage cheese 
4 ss tomatpurê
5-6 ss hakkede tomater på boks
0,5-1 hakka løk
1,5 dl vatn
Krydder etter smak - chilli, pepper, oregano, dill, hvitløk og paprikakrydder 
 3-5 lomper, 

Mager revet ost






Framgangsmetode
♦ Sett stekeovnen på 180 grader. Stek karbohadedeig sammen med løk, presset hvitløk og kydder. Tilsett tomatpurê, hakkede tomater, vann og la det småkoke inn til en tykk kjøttsaus uten overflod av væske. Smak til med evt. meir krydder. 

♦ Legg lagvis slik: kjøttsaus, lomper, cottagecheese i 2-3 lag, før du avslutter med kjøttsaus og topper med ost.

♦ Steik midt i ovnen til osten er smeltet og gyllen, ca. 20-30 minutter. Server med salat.

Ingen kommentarer: